* Wie zijn wij * Onze cattery *

Wij zijn Bas en Femke, de mensen achter Cattery Bont en Blauw. Zoals onze cattery naam al doet vermoeden zijn wij helemaal gevallen voor het prachtige blauwe ras met zijn karakteristieke zachte bontjas, namelijk de Chartreux !

Voor we als een blok vielen voor de Chartreux hadden we al een geweldige kat in huis, onze huiskat Sis. Pas later toen we wat meer bezig waren met onze kattenhobbie zijn we gevallen op de kleur blauw wat uiteindelijk ertoe leidde om onze eerste Chartreux poes aan te schaffen, Vivienne. Toen Vivienne 3 was kwam Coeur de Marie  erbij, omdat het ons prettig leek een tweede fokpoes uit een geheel andere lijn in huis te hebben.

Later is onze cattery uitgegroeid tot 5 poezen en inmiddels zijn zij allemaal gecastreerd. Wij vinden zelf 5 katten echt het maximale aantal voor in ons huis en hebben daarom dan ook besloten om tijdelijk een pauze in te lassen in ons fokken. We zijn wel heel gelukkig dat uit de lijn van Desiree en nog verschillende katten voor nageslacht zorgen!